Saknar sommaren + press

 
Idag är en såndär mellandag, antingen kan det bli sommar igen eller helt gå över till jul. Jag gillar inte det här mörka mellanläget, usch. Jag vill ut och resa till värmen och bara komma bort från allt plugg. Jag blev precis klar med hippologi uppgiften på ca 2500 ord... Imorrn väntar idrottsprov som ingen verkar kunna något till. Ja vi får se hur det går helt enkelt. Idag gjorde jag inget med Balsa. Hon fick vila, jag var bara där en snabbsväng för att mocka och fylla på vatten. Igår var hon superfin! Hon lyssnade på mig till 100% och var reglerbar och gjorde sitt bästa. Hon var bara så mjuk och fin :D Efter ridpasset övade vi inför lucia tåget. Ska se om jag kan hitta bilder, tror isabelle och Carl kanske har :)
 
Kram Sophia

Gårdagen

Igår hade vi körning med Fredrik, trots att lektionen var väldigt grundläggande var det riktigt roligt. Jag och Andrea körde Jesper som försökte tuffa iväg med oss, haha. Jag blev lite inspirerad antar jag, så jag beslutade att tömköra Balsa. Hon var jätte duktig. Hon har inte gjort det så jätte mycket innan men hon var en riktig pärla trots att vi missförstod varandra ibland. Hjärtat mitt. 


Kram Sophia 

Uteritt med Andy


För nån dag sen red jag och Andy (Andrea) på uteritt till Revinge Hed. Det var så roligt. Balsa bockade i varje galoppsprång typ. Vi hoppade några småstockar ute i skogen och hade det bara allmänt grymt. Jag tror att Balsa har lite mycket överskotts energi så jag borde rida ut och galoppera på. Även om hon nästan bockade av mig så var det jätte kul :) idag ska jag rida dressyr om jag hinner. Vi planerade iförrigår lucia tåget. Och vi kom fram till att vi ska ha ett spex nummer där Balsa ska vara Rudolf och jag ska vara en tomte som åker mini skidor bakom. Kommer bli så kul, vi ska träna i helgen så vi får se hur det går då. 

Kram Sophia

Balsii

 
Saknar min fina <3 trots att jag såg henne imorse och hon står bara typ 700 meter bort. Imorgon ska jag ialla fall försöka fortsätta på träningen som vi gjorde idag. Vi jobbade mycket med skänkelvikning och att det skulle bli mjukt och att vi skulle vara ett. Balsa var iaf jättefin idag. Ett av de bästa passen på länge :) Nu måste jag dock sova för jag har engelska prov imorrn.
 
Kram Sophia

Varför jag inte har bloggat

 
Varför jag inte har bloggat är för att blogg.se har laggat jätte mycket så det har inte gått att lägga upp bilder helt enkelt. Och jag har haft för mycket att göra men nu ska jag försöka dra igång den igen :)
 
kram Sophia